Majutusprobleem lahendatud: Rock in Haapsalu festivalile hakkavad sõitma eribussid

28. ja 29. juulil toimuvale festivalile Rock in Haapsalu saab sõita eribussidega. Nendele, kes ei taha või ei saa jääda Haapsallu ööseks, pannakse käima bussid liinil Balti jaama kõrval asuv Shnelli hotell – Haapsalu rongijaam. Tallinnast väljuvad bussid mõlemal päeval kell 14 ja Haapsalust tagasi Tallinna südaööl.

Selleaastase Eesti *liv*e-roki tippsündmus Rock in Haapsalu toob Läänemaa pealinna legendaarsed rokiklassikud. Esmakordselt toimuval festivalil esinevad reedesel päeval Suzy Quatro, Bonnie Tyler ja Lea Dali Lion. Laupäeval astuvad üles Paul Young, Gary Brooker, Ivo Linna ja Tõnis Mägi. Festivali teisel päeval saadavad esinejaid Raul Vaigla kontsertansambel, sümfooniaorkester ja Haapsalu kammerkoor.

Go Bus-i teenindatava eriliini ühe otsa bussipilet hakkab maksma 11 eurot ning seda saab osta ka eelmüügis alates tänasest Piletilevist.

Luuakse ka võimalused telkimishuvilistele, vastava info leiab Rock In
Haapsalu kodulehelt www.rockinhaapsalu.ee

Lähemalt: www.rockinhaapsalu.ee www.youtube.com/watch?v=Xf2iq0xedUs