Otepää filmis näeb kohalikke inimesi ja vaatamisväärsusi.

12. aprillil toimus Otepää Kultuurikeskuses ühine filmiõhtu – vaadati lühifilmi „Matk Ene Poolandiga“.
Otepää esmamainimise 900. aastapäeva tähistamise raames korraldati eelmise aasta septembris matk koos tuntud Otepää giidi Ene Poolandiga. Matkarada kulges mööda Otepää vaatamisväärsusi ning mälestisi. Matka filmis üles ja monteeris Otepää Gümnaasiumi abiturient Paul Poderat. Matka korraldaja ja filmi idee autor on Otepää elanik Ene Prants.

Filmiõhtul viibinud Otepää vallavanem Kalev Laul tänas matka korraldajaid ja jäädvustajat. „Isegi kui teada kõiki neid vaatamisväärsusi, mida filmis näidati, on ikkagi huvitav vaadata ja samas kuulda nii mõndagi uut või unustatut,“ sõnas Kalev Laul. „Tunnustan kõiki neid, tänu kellele see film Otepääst sündis.“

Vaata filmi: SIIT

www.otepaa.ee