Comedy Estonia ja kalender24.ee toovad Õuna Puhketallu Jõgevamaale ühe erilise ürituse

30 aprill kell 20.00 toimub Õuna Puhketalu peomajas Jõgeva Comedy Night
Comedy Estonia koomikud toovad teieni show, kuhu on nopitud nende parimad palad.
Õhtut juhib Karl-Alari Varma. Esimeses pooles esineb Mikk Sügis ja teises pooles Ardo Asperk. Toimub
kaks 45 minutilist poolaega ja vaheaeg 15 minutit.

Tulemas on tipptasemel huumorit, millest ei tasu ilma jääda!

Pilet 8.-
Uksed avatakse kell 19.00 Info ja kohtade broneerimine telefonil: 5141768
https://www.facebook.com/events/734310463406633/

Õhtu jätkub kell 22.00 Nõidade peoga!
Luua viskamise MM, süütame volbriöö lõkke.
Parimale kostüümile Õuna Puhketalu kohviku poolt pudel majaveini!

Karl-Alari Varma:

Koomik, kes teab kuidas jõuda inimesteni läbi oma huumori ning nad end hästi tundma panna. Isegi kui see mõnikord on suunatud enda pihta. Moodsa aja Läti Henrik, kes pajatab raskest elust jumala poolt hüljatud tsiviliseerimata perifeerias – Lasnamäel. Karli laval nähes taipad, et tema kodutu-jõuluvana chic välimuse taga peituvad lõbus hing ja soe süda ning tema jutustuste kuulamine on alati tummine kogemus. Karlile meeldib tänavareegleid ka publiku peal rakendada, pannes neid tihti piinliku olukorda, et see pärast paari sõnaga naeruks keerata.

Ardo Asperk:

Sõnaseadmise meister, kelle naljad on filigraanselt töödeldud briljandid. Ardo võlu koomikuna ei seisne ainult tema ilusas näolapis, vaid ikkagi oskuses näidata asjade naljakat külge igas situatsioonis. Noormees, keda ei tasu kaane järgi hinnata. Kuskil lokaalis teda kohates võib tekkida tunne, et mingi mõttetu vaikne tüüp, aga kui ta mikrofoni kätte saab, siis hakkab sülgama tuld nii et jube, kõik päkapikud peaks ette vaatama.

Mikk Sügise:

Mikk on noor vihane mees, kelle energia laval on nakkav ning varsti paneb ta ka sinu vere keema. Miku entusiasmile ja energiale pole eesti komöödiamaastikul vastast. Ta on kui šamaan kes viib end laval olles transsi ja võtab publiku kaasa reisile kaugetesse dimensioonidesse, mille olemasolust neil enne aimugi polnud. Mikk on fenomen, keda peab kogema