Eesti lapsed saavad mängida Harlem Globetrottersiga

13. märtsil Saku Suurhallis suure spordishowga esinev Harlem Globetrotters kutsub lapsi tiimiliikmetega mängima ja pilte tegema. Staarkorvpallurid õpetavad lastele pallitrikke enne põhishow algust Magic Pass ürituse raames.*

Vaata videost, kuidas asi välja näeb:
https://www.youtube.com/watch?v=nzwder38seU

Maailma kuulsaim korvpallishow toob Tallinnasse kogu Harlem Globetrottersi meeskonna, millesse valitakse ainult proffe ja kuhu pääseda on üliraske. Globtrottersite show on kogupereüritus ja korvpallurid on meelsasti nõus oma salanippe näitama ja õpetama.

Põhishowle eelnevale Magic Pass üritusele on oodatud lapsed koos
saatjatega. Vanusepiirangut pole, alla 18-aastastel lastel on täiskasvanud saatja kohustuslik ning mõlemal peavad olema põhishow ja Magic Pass piletid.

Sooduspileteid on järgmise aasta suurimale spordishowle Eestis
võimalik osta kuni 31. detsembrini.

Harlem Globetrotters on alates oma asutamisest 1929. aastal andnud üle 26000 showmängu 122 riigis. Olles tunnustatud profikorvpalli meeskond paljude oma ala tippudega on globtrotterid ka suured showmehed, näidates igal oma etendusel mängutrikke, mida ükski tiim maailmas järgi teha ei suuda.