Otepää rahvusköökide aasta pakub Venemaa maitseid

GMP Clubhotel & Pühajärve restorani rahvusköökide aasta kavas on järg jõudnud Venemaa köögini. Vene köögi austajad saavad oma lemmikroogi nautida 15. oktoobril 2016.

GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk ütles, et Vene köögi õhtul on võimalik süüa tuntud vene toite – pliine, borši, kulebjaakat. Lisaks sellele ootab magusasõpru kuulus Pavlova kook. „Paljud ehk ei teagi, et Pavlova kook on saanud oma nime kuulsa vene priimabaleriini Anna Pavlova auks,“ selgitas Koit Uustalu. „Kes selle koogi esimesena valmistas – kas Austraalia või Uus-Meremaa kokad, selle üle vaieldakse siiamaani. “

GMP Clubhotel & Pühajärve restorani rahvusköökide aasta on pühendatud Otepää 900. juubeliaastale.

Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.

Lisainfo ja kohtade reserveerimine: www.clubhotel.ee, restoran@gmp.ee +372 799 7000

Lisainfo: www.otepaa.ee
www.facebook.com/TalvepealinnOtepaa/