Endla pakub juubelinädalal 17.-22. oktoobril erinevaid võimalusi teatri tegemistest osa saada

Endla teater tähistab oktoobris oma 105. juubelit. Juubelinädalal 17.-22. oktoober kutsub Endla teater kõiki teatrisõpru osa saama mitmetest teatriga seotud üritustest.
Esmaspäeval, 17. oktoobril kell 17.00 avatakse Port Artur 2 kolmandal korrusel näitus “Leide Endla plakatiarhiivist”. Näitusel saab nautida Endla lavastuste plakateid läbi ajaloo. Näitus jääb avatuks 7. novembrini. Samal õhtul kell 18.30 algab Teatrikohvikus Endla teatri teemaline viktoriin. Osaleda saavad 3-6 liikmelised võistkonnad. Parimatele auhinnad!
Neljapäeval, 20. oktoobril kell 16 toimub Teatrikohvikus avalik vestlusring „Milleks Pärnu linnale Endla teater?“. Omavahel vestlevad Pärnu abilinnapea Rainer Aavik, volikogu esimees Andrei Korobeinik, haridus- ja kultuuriosakonna osakonna juhataja asetäitja Ela Tomson, Kultuuriministeeriumi teatrinõunik Katre Väli ja Endla teatri direktor Roland Leesment. Vestlust modereerib Endla teatri kommunikatsioonijuht Hedi-Liis Toome.
Reedel, 21. oktoobril kell 22 esineb Teatrikohvikus muusikaline kollektiiv „10 minutit hirmu“. Bänd koosseisus Ott Kilusk, Lauri Kink, Jaanus Mehikas ja Kait Kallau kannavad muusikalisel moel ette Ott Kiluski luulet. Üritus on tasuta!
Laupäeval, 22. oktoobril kell 18 esietendub suures saalis Ray Cooney ja John Chapmani tragikomöödia “Mitte praegu, kallis!”. Etendusele järgneb meeleolukas pidu Sammassaalis. Lisaks toimub 22. oktoobril ka Sepo Seemani monolavastuse “Eesti mees ja tema poeg” sajas ja viimane etendus Endla Küünis. Etenduse algus on samuti kell 18! Pärast etenduste lõppu järgneb meeleolukas pidu teatri Sammassaalis.
Juubelinädalal toimub ka Endla piletite soodusmüük. 17.-22. oktoobril maksavad piletid kõigile oktoobri, novembri, detsembri ja jaanuari etendustele vaid 10 eurot.

Rohkem infot: www.endla.ee
image001 (2)