Otepää juubeliaasta jätkub Itaalia rahvusköögiga

2016. aastal tähistab Otepää 900. aasta möödumist esmamainimisest Novgorodi
kroonikates. Selle aasta märtsis alustas GMP Clubhotel & Pühajärve restoran
Otepää juubeli auks rahvusköökide aastaga. 24.septembril kell 19.00 saavad
huvilised nautida Itaalia rahvuskööki.

GMP Clubhotel & Pühajärve restorani juhataja Margus Mäll ütles, et
juubeliaasta rahvusköökide õhtud algasid märtsis Hispaania köögiga, seejärel
sai aprillikuus proovida Idamaade kööki, maikuus USA rahvuskööki. Suvekuudel
tehti väike paus ning nüüd jätkatakse Itaalia, Venemaa ja India köökide
tutvustamisega.

Itaalia köögi eripäradest räägib ja toitu serveerib restorani peakokk Koit
Uustalu. „Itaalia köök on meile andud pastatoidud, pitsad, oliivõli,
parmesani juustu, erinevad veinid ja mereannid ning palju muud,“ selgitas
peakokk Koit Uustalu. „Itaalia rahvusköögi õhtul saab nautida paremaid
maitseid, mida sai Itaalias õppimas olles proovitud.“

Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset GMP Clubhotel & Pühajärve
restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus-
ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal
Eesti 50 parima restorani hulka.

Lisainfo ja kohtade reserveerimine: http://www.clubhotel.ee/et, restoran@gmp.ee +372 799 7000

Fotol: peakokk Koit Uustalu, foto: Lauri Laan