Tapa linn kutsub kõiki oma 90. sünnipäevale

Tapa linn tähistab tänavu oma 90. sünnipäeva 12.-14. augustil. “Tapa linna 90 sünnipäev tuleb tänavu omanäoline, sest mitmekülgset tegevust jätkub kõigile, nii nooremale, kui vanemale pidulisele. Oleme kaasanud 2015. aasta algusest töögruppidesse palju erinevaid inimesi, et kava oleks kõigile huvitav ja mitmekesine” ütles Tapa vallavanem Alari Kirt.

12.-14. augustil peetakse mitmeid särtsakaid tantsupidusid, toimuvad suured kontserdid, kogu nädalavahetuse on avatud populaarsed kodukohvikud, avatud on mitmepäevane laat, samuti avatakse rahvusvaheline lapiteki näitus koos Soome sõpruslinna Akaa ja Forssaga “Teineteisel külas”, toimuvad populaarsed spordivõistlused nagu jalgpalliturniir ja kanuuralli. Ka pole unustatud lemmikloomasõpru, sest 13. augustil toimub Tapa Vene kooli taga koertenäitus-võistlus “Tapa linna ilusam koer 2016”. Samuti toimub Tapa linn 90 pidustuste raames ka 14. augustil Tapa VI Vorstifestival ja Eesti VI Meistrivõistlused vorstigrillimises.

Peaesinejateks on tänavu noorteõhtul 12. augustil ülesse astuvad Eesti absoluutsed Hip-Hopi tähed Reket ja Arop aka Suur Papa, 13. augustil Karl Madis ja Karavan ning DJ Allan Roosileht, 14. augustil ansambel Kõrsikud ja Harri Salminen Soomest.

Lisaks tähistab Tapa linn oma sünnipäeva koos teise 4 linnaga programmina “Linnad 90”, mille raames on tehtud ühine reklaamklipp ja retrospektiivne dokumentaalfilm, samuti käiakse üksteisel külas esinemas ja tehakse koos palju muudki põnevat. Need linnad on Tapa, Põltsamaa, Tõrva, Türi ja Nõmme. Tapa linna rahva jaoks kujuneb sellest projektist kulminatsiooniks “5 linna ühiskontsert”, kus esineb 13. augustil peale külalisi ka hulgaliselt Tapa valla taidlejaid.

Info: “Tapa linn 90” : http://www.tapa.ee/tapa-linn-90 , www.vorstifestival.ee, ka valla, vorstifestivali ja 90aastased linnad FB-s

“Linnad 90 info”: https://www.facebook.com/90aastasedlinnad/
“Linnad 90 reklaamklipp“: https://www.youtube.com/watch?v=SbzwDCZgduI

„Linnad 90 dokumentaalfilm“ – https://www.youtube.com/watch?v=rid9xMWS7Gw