„Pao-Pao. Kuldse Trio lood“ trupp alustas peaproovidega Paikuse-Reiu vabaõhulaval

Endla teatri suvelavastuse „Pao-Pao. Kuldse Trio lood“ trupp alustas 28. juunil peaproove Paikuse-Reiu vabaõhulaval, et alates 8. juulist elustada Eesti muusikaajaloo üks kirevaim etapp ning tuua lavale legendaarse Kuldse Trio lood.
Muusikalises lavastuses vaadatakse kultusansambli humoorikat ajalugu, millesse on pikitud seiku ka Endla teatri minevikust – alustasid ju legendaarsed pulli- ja bändimehed Jüri Vlassov ja Mihkel Smeljanski oma karjääri Endla teatri lavameestena.

Praegu, tagantjärele võib arvata, et Kuldse Trio näol polnud tegemist kvaliteethuumoriga, sest ajal, mil vabastavaks naeruks piisanuks ka väiksest vihjest, ei hoidnud Kuldne Trio värvide ja rõhkudega kunagi kokku. Kuid Kuldse Trio nali pole kunagi olnud pooltoonides, kunagi pole jäänud selgusetuks, kus see nali tehti. „Pao-Pao. Kuldse Trio lood“ heidab pilgu ka nalja taha ning laval pole mitte üks ega kaks, vaid suisa kolm Mihklit ja Jüri.
Endla teatri suvelavastust „Pao-Pao. Kuldse Trio lood“ mängitakse Paikuse-Reiu vabaõhulaval 8. juulist 24. juulini. Elava ajaloo toovad publikuni lavastaja Ivar Põllu ning näitlejad Ago Anderson, Juss Haasma, Mihkel Smeljanski, Jüri Vlassov, Jaan Rekkor, Tambet Seling, Sander Rebane, Lauri Mäesepp, Ireen Kennik ja Carmen Mikiver. Lavastuse muusikajuht on Rando Kruus bändist Odd Hugo, kostüümikunstnik hinnatud tantsukunstnik Renate Keerd, valguskunstnik Margus Vaigur ja videokunstnik Argo Valdmaa.
Piletid on müügil Piletilevis, Piletimaailmas, Endla teatri kassas ning tund enne algust koha peal.

Foto esimesest proovipäevast õues – autor Anne-Ly Sova.

http://www.endla.ee/lavastused/tulemas/pao-pao-kuldse-trio-lood

www.endla.ee