Algamas on kahenädalane kuldne teatrisuvi Pärnu Endlas

29. juulist kuni 14. augustini jätkub Endla Teatri pikaajaline suvetraditsioon ja teatrimajas saab näha enamikku repertuaaris olevatest lavastustest.
Suurepärane võimalus on nautida nii publiku viimaste aastate lemmiklavastusi „Tramm nimega Iha“, „Kõik naistest“ ja „Boyband“, Madis Kalmeti poeetilist „Kahe lugu“ kui ka Eesti teatri aastaauhindade galal tunnustuse pälvinud dokumentaallavastust eestlusest „45 339 km² raba“ ning muusikalist koguperelavastust „Peeter Paan ja Valge Lind Wendy“. Lavale jõuavad ka kõik kevadised uuslavastused: Ingomar Vihmari olmeline tragikomöödia „Olga, Irina ja mina“, Enn Keerdi tõsine komöödia „Valged heteromehed“, Ivar Põllu „Öös on asju“ Mati Undi samanimelise romaani ainetel ja Taago Tubina ökoloogiline armastuslugu „Kopsud“. Viimane võimalus on näha värskelt Lavakunstikooli lõpetanud 27. lennu menukat absurdikomöödiat „Uhkus ja eelarve“.
Tänini kestvale traditsioonile mängida oma siserepertuaari ka suvel pandi Endlas algus 1969. aastal.

Lisainfo: http://www.endla.ee/
image001 (2)