30. JUULIL 2016 RAHVUSVAHELINE KOLLEKTSIONÄÄRIDE PÄEV JA WANAWARALAAT JÕGEVAL

Jõgewa Kollektsionääride päeva nime all tutvustame laata kus kaubeldakse vanavaraga: vana tehnika, mootorrataste ja autode varuosad, vana talu- ja antiikmööbel, portselan ja lauanõud, vanad raamatud, mündid, fotod, postkardid, mänguasjad ja muu vanakraam. Jõgewa WanaWaralaadale on teretulnud nii kogemustega kollektsionäärid, restaureerimisest huvituvad kui ka need külastajad, keda kogumispisik alles hiljuti nakatanud on.

Asukoht: Laat toimub Kesk-Eestis, Jõgeva linnas aadressil Tallinna mnt.19 piiratud platsil (endine KEKi hoov). NB! Müügikohtade arv on piiratud.
Kell: 8-15

Registreerimine kauplejatele kodulehelt www.pommiauk.ee/laadad.php täidetud registreerimisleht saata e-maili mtupommiauk@gmail.com kuni 24.07 info tel. +372 510 4191

II PÕLTSAMAA VANAVARALAAT JA KOHVIKUTE PÄEV

21. augustil 2016, Põltsamaa kohvikute päeval, toimub Põltsamaa linna lauluväljakul vanavaralaat kus kaubeldakse vanakraamiga: portselan ja lauanõud, maalid ja valgustid, vana talu- ja antiikmööbel, fotod, postkardid, mänguasjad, vanad raamatud, mündid ja muu huvitav. Laadal saab osta-müüa-vahetada. 9:00-15:00 Sissepääs tasuline. Kontakt: registreerimine kauplejatele kodulehelt www.pommiauk.ee/laadad.php täidetud registreerimisleht saata e-maili mtupommiauk@gmail.com kuni 14.08 info tel. +372 510 4191