Tiigi Seltsimaja kutsub kuulama Tartu linna ja maakonna puhkpilliorkestreid

Pühapäeval, 24. aprillil kell 16.00 esinevad Vanemuise Kontserdimajas kõik Tartu linna ja maakonna puhkpilliorkestrid. Tegemist on haruldase ja ainulaadse kontserdiga, milletaolist ei mäleta ka staažikad dirigendid ja pillimehed. Orkestreid on kuuldud-nähtud küll ühist repertuaari ja kõik koos mängimas Tartu ja Tallinna laulupidudel, kuid nüüd astuvad kõik kollektiivid publiku ette ükshaaval. Esindatud on nii noortekollektiivid kui ka juba teatud -tuntud orkestrid. Kavas on teoseid eesti puhkpillimuusika isaks loetud David Otto Wirkhausilt, klassikatöötlusi, kaasaegsete heliloojate põnevat ja värvikirevat loomingut ning pop- ja rockmuusika arranžeeringuid. Korraldajad on kindlad, et igav ei hakka kellelgi.
Osalevad Puhkpilliorkester Tartu ja Tartu Rivitrummide ansambel, Tartu Mart Reiniku Kooli puhkpilliorkester, Tartu Karlova Kooli puhkpilliorkester, Puhkpilliorkester Forte, Heino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli puhkpilliorkester, Väägvere pasunakoor, Tartu II Muusikakooli, Tartu Tamme Kooli ja Tartu Tamme Gümnaasiumi õpilaste koondorkester, Tartu I Muusikakooli puhkpilliorkester, Tartu Ülikooli akadeemiline puhkpilliorkester Popsid, Elva linna puhkpilliorkester ja Puhkpilliorkester Tamme.
Loodetavasti toob Tiigi Seltsimaja uus algatus kontserdisaali rohkearvuliselt tartlasi ja linna külalisi.

Kontserdi pääsmed hinnaga 6/3 eurot on müügil Piletilevis ja enne kontserti Vanemuise Kontserdimaja kassas.

Teavet saab: tiigiseltsimaja.tartu.ee