Otepää 900 juubeliaasta jätkub Idamaade köögiga

23. aprillil algusega kell 19.00 on võimalik GMP Clubhotel & Pühajärve
restoranis nautida erinevaid Idamaa hõrgutisi alates lõhe-sashimist kuni
lõpetades mate-mündi kreemiga. GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk
Koit Uustalu sõnas, et seekord aitab õhtusöögi serveerida ning väärt
lugusid Idamaadest vesta erikülaline Tallinnast – aasia restorani „Riis“
peakokk ja omanik Kadri Tran.

Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset GMP Clubhotel & Pühajärve
restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus-
ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal
Eesti 50 parima restorani hulka.

Fotol: GMP Clubhotel & Pühajärve restoran, foto: GMP Clubhotel & Pühajärve
restoran.