Kohtumisõhtu Igor Mangiga Rakvere teatri kohvikus

Peagi esietendub Rakvere Teatris lavastus “Kuhu küll kõik lilled jäid” , mis räägib Marlene Dietrichi mõtetest, tunnetest ja mälestustest . Osades Ülle Lichtfeldti, Marin Mägi-Efert ja Madis Mäeorg.

Draamateksti autoriks on vene meditsiiniteaduste professor Aleksander Stroganov.

Näidendis on tegevuse käivitajaks kohe pärast Dietrichi surma avaldatud memuaarid, mille pani kirja tema tütar Maria Riva . Lavastaja Eili Neuhaus i sõnul on kõik siin elus kaduv ning selle eest ei saa peitu pugeda. „Põhiline väärtus, mida hinnata ja mille nimel elada on armastus. Meil on moraalne kohustus hinnata ja väärtustada elu”, lisab ta.

Rakvere Teater kutsus lavastuses käsitletavaid teemasid lahti rääkima tähetark Igor Mangi. Kohtumisel tuleb juttu elust, teispoolsusest ja inimese teekonnast. Kuidas hakkama saada oma tähemärgi poolt määratud teega? Me kipume ära unustama teisi inimesi enda ümber, sest tegeleme ainult iseendaga. Kuid kas oleme osa süsteemist või elame siin ja praegu ning peale meid tuleb tühjus?

Kohtumisõhtu leiab aset 28. märtsil kell 18 Rakvere Teatrikohvikus ja sissepääs on tasuta.
Kaduviku nimel
Rakvere Teater