Rahvusvaheline festival „JazzTime“

Rahvusvaheline festival „JazzTime“ sai oma alguse 2003. aastal Sillamäe Muusikakooli eestvedamisel. Rohkem kui kümneaastase ajaloo jooksul on festivalil esinenud artistid Eestist, Skandinaaviast, Saksamaalt, USA-st, Jaapanist, Prantsusmaalt ja Venemaalt. „JazzTime“ festivali missioon on Sillamäe linna kaasaegse, avatud ja positiivse imidzi loomine ning Ida-Virumaa regiooni rahvusvaheliste kultuurisidemete arendus. Festivali patroon on maestro Eri Klas.
„JazzTime 2016“ toimub 3.-5. juunil 2016 Sillamäel. Ürituse kavas on linnaruumi etteasted, vabaõhukonserdid Sillamäe sümbolina tuntud linnatrepidel, õhtused kontserdid Sillamäe Kultuurikeskuses, õpitoad ning festivali lõpujämm.
Vladimir Võssotski – festivali peakorraldaja
Toivo Unt – kunstiline juht
Festivali korraldaja MTÜ JazzTime
www.jazztime.ee