Ehe jõuluturg viib eelmisesse sajandisse

Kohvik Ateljee, Pöörased Seiklused ja Kalender24 kutsuvad laupäeval 12.detsembril kell 10:00-16:00 ja pühapäeval 13.detsembril kell 12:00-16:00 Jõgevale toredale jõuluturule, kus tõeline sepp rauda sepistab.

Jõuluturul kaubeldakse käsitöötoodete, kodumaiste toiduainete ja talukaubaga. Mänguasjad, raamatud, jõuluehted, keraamika – kõik see, mis hoole ja armastusega valminud tublidelt Eestimaa tegijatelt.

Kohal on Mõisa sepikoja tõeline sepp Argo Asumets. Argo käe all saab sepistada naela ja valada õnne. Sepikoda kaupleb jõuluturul väga erinevate sepistega. Alates naelast lõpetades roosiõieni välja.

Ateljee II korrusel on mõlemal päeval avatud jõulutöötoad ja fotonurk. Fotonurgas saab üksinda, perega või sõpradega jäädvustada kogemustega fotograafi käe all jõuluteemaline foto. Töötubades saab valmistada nii küünlaid, kui ka jõuluehteid.

Pühapäeval toimub kuuskede kaunistamise võistlus. Võistkondade reg. Kohvik Ateljee Facebooki lehel või telefonil +372 5269279.

Loomanurgas võib näha nii kitse, kui kana. Tule uudistama!

Loteriiga võidad endale jõulukingitus!

Soe söök ja jook!

ÜLLATUSI JAGUB!

JÕULUTURG ON KÕIGILE TASUTA!

Kaupmeestele! Tulge kauplema, ostma ja meisterdama! Kohamaksu ei ole!!! Oodatud on igasugune käsitöö, olgu need pajalapid, kindad, sokid, küünlad, jõuluehted kui ka hapukapsas, mesi, singid-juustud-vorstid jne jne jne. Laadale registreerimine telefonil +372 5269279 või meili teel kohvikateljee@gmail.com.

Jõuluturg