EESTI SUURIM ISADEPÄEVA ÜRITUS JÕGEVAL

Eesti suurim aktiivsem isadepäeva üritus ootab peresid Jõgeva Kultuurikeskusesse, 8.novembril algusega kell 12.
Iga Issi Pühapäevast on kasvanud välja traditsioon. Esimene taolise süžeega pidupäeva korraldas MTÜ Seiklused Pöörased aastal 2014 ja varasemalt on pidupäeva korraldatud Jõgeval väiksemas mastaabis aastaid.
Oma tehnikat ja varustust näitavad parkimisplatsil – AMEERIKA SÕDURID, PÄÄSTEAMET, KAITSELIIT, POLITSEI- ja PIIRIVALVEAMET. Tarkust jagavad lastele Nublu ja Lõvi Leo.
Lastele on loodud suur MÄNGUMAAILM koos vahvate tegelastega. Näomaalingud, õhupalliloomad, meisterdamised jne. Esmakordselt on ka mängumaailmas lastelava, kus esinevad vahvad üllatuskülalised ja Kolm Põrsakest teevad teadusshowd. Kõikidele tublidele lastele jagatakse kommi ja vahvaid auhindasid.
Päeva kulminatsioon on kindlasti issidele mõeldud konkurss, kus tuleb lahendada lustakaid ülesandeid, rakendada taiplikust, olla loominguline ja sportlik. Kuna isasid saavad aidata kõik pereliikmed, on see võrratu võimalus üheskoos üks lõbus päev veeta. Kõige parem issi saab pärjatud tiitliga „Tegija isa 2015“.
Pidupäeva kontsert. Lava kütavad soojaks üllatuskülalised kaugematest küladest ja peaesinejaks on Brigita Murutar. Ei puudu ka tantsijad ega näitlejad. Vahepalaks seltskondlik võistlus, koos maskottidega.
Kohal on fotograafid, kes jäädvustavad ainukordseid hetki. Loomulikult ka fotostuudio on püsti pannud väikse nurgakese, kus perega üks vahva foto jäädvustada.
Lisaks põnevatele tegevustele on kõikidele rohkelt loosiauhindu ja meeneid. Enda võidurõõmu saab suurendada ka kuldkala loteriiga. Kõige magusam osa – ürituse lõpus toimub ühine tordi söömine.

www.igaissi.ee