Teatrikohvikus avatakse Pärnumaa noorte fotonäitus

1. aprillil avatakse Endla Teatrikohvikus Pärnu Loodus- ja Tehnikamaja fotoringi õpilaste näitus. Fotoringi juhendaja Marko Toomast noorte autorite töödest: “Fotod on tehtud laste ringis oleku ajal ja valik, mida nad eksponeerivad on puhtalt nende oma. Minu osalus on minimaalne, see selleks, et tuleks esile rohkem laste enda nägemine (silm) ning, et lapsed saaksid näidata oma maailma, huvi ja kiindumust.”

Näitusel on esindatud fotoringi õpilased: Agnes Pajula, Merilin Reepalu, Ranno Sutt, Marie Laanisto, Margret Alttoa, Katerina Leppik, Hanna Uutsalu, Berit Järv, Mart Tamm, Anabel Kiviselg.

Näitus avatakse 1. aprill kell 17.00 Teatrikohvikus ning jääb avatuks 29. aprillini.

Foto: Loodus-ja Tehnikamaja fotoringi õpilane Anabel Kiviselg.

www.endla.ee