Kontsertsarja „Noored muusikud” 10. juubeli kontserdil esinevad solistid Maria Listra, Koit Toome ja Reigo Tamm koos sümfooniaorkestriga.

 

Kontsertsarja „Noored muusikud” 10. juubeli kontserdil esinevad solistid Maria Listra, Koit Toome ja Reigo Tamm koos sümfooniaorkestriga.

Kümme aastat tagasi alustas tollal Tapa gümnaasiumi õpilane Reigo Tamm kontsertsarja „Noored muusikud” korraldamist Tapal, et anda esinemisvõimalus noortele ja andekatele muusikutele ning tuua koduvalla inimestele head artistid oma värske loominguga koju kätte. Igal aastal on toimunud üks kontsert, kus alati on esinenud lootustandvad noored muusikud – mõned neist juba tuntud ja tunnustatud, mõned veidi vähem, kuid kellel kõigil on olnud palju muusikalist potentsiaali. Kümne aasta jooksul on publik saanud kuulata väga erinevaid muusikastiile väga erinevate koosluste – solistide, kooride, ansamblite, orkestrite, instrumentalistide – esituses.

Plakat2015.cdr

Sarja juubelikontsert toimub Tapa Kultuurikojas laupäeval, 7. märtsil 2015 kell 19. Esitamisele tulevad parimad palad ooperitest, operettidest ja muusikalidest. Esinevad Eesti Sümfooniaorkestrite Liidu 2014. aasta kollektiiviks valitud Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester Martin Sildose juhatamisel ja solistid Maria Listra, Koit Toome ning kontsertsarja korraldaja Reigo Tamm, kes töötades täna Vanemuise teatris ooperisolistina, julgeb täita kunagi antud lubadust, et kui „Noored muusikud” peab 10. aastapäevani vastu, siis astub ta ka ise lavale. Kontserdi lõpetab juubeli vääriline ilutulestik.

Pileti saab soetada 8 euro ja sooduspileti 6 euro eest. Piletid on müügil ainult Tapa Kultuurikojas ja need oleks soovitatav varakult välja osta. Kümnendal kontserdil on kümme toetajat: Tapa vald, AS Kuma, Tarekese pubi, Tapa valla noortekogu, Paul-Eerik Rummo, Gurud OÜ, Meie toidukaubad, Tatjana Tamm, Tapa Autobussipark ja Eesti Kultuurkapital.

Tapa vald ja korraldaja tänavad kõiki, kes on kümne aasta jooksul toetanud või aidanud korraldada kontsertsarja „Noored muusikud” ning sellega andnud oma panuse Tapa valla kultuurivaldkonna arengusse.

Kutsume kõiki ja soovime kontserdielamust!

Lisainfo:

5558 3254

reigo.tamm@tapa.ee