Carmen Mikiver ja Tambet Seling pärjati teist aastat järjest Endla kolleegipreemiatega

Carmen Mikiver ja Tambet Seling pärjati teist aastat järjest Endla kolleegipreemiatega.
Aasta lõpus jagas Endla teater kolleegipreemiaid. Preemiad antakse välja kaheksas kategoorias – naisnäitlejale, meesnäitlejale, lavastajale, kunstnik-kujundajale, etendust ettevalmistavale ja teenindavale töötajale, kogu maja teenindavale töötajale, kohvikutöötajale ning administratiivtöötajale.Parima nais- ja meesnäitleja tiitli pälvisid teist aastat järjest Carmen Mikiver ja Tambet Seling. Kolleegid tunnustasid Carmen Mikiveri rollide eest lavastustes „Meie aja kangelane“ ja „Woyzeck“. Esile tõsteti Tambet Selingu roll „Eedeni aias“. Parimaks lavastajaks tunnustati Enn Keerd ning kolleegid hindasid tema 2014. aastal esietendunud lavastusi „Gaasivalgus“ ja „Kvartett“. Endla teatri peakunstnik Liina Unt sai kolleegipreemia kunstnik-kujundaja kategoorias. Liina Unt on teinud kunstnikutööd kahes Endla teatri 2014. aastal esietendunud lavastuses – „Vares“ ja „Gaasivalgus“. Etendust ettevalmistava ja teenindava töötaja preemia andsid kolleegid kostümeerija Airin Vaarmannile ning kogu maja teenindavatest töötajatest hinnati parimaks maja perenaist Malle Kuningat. Administratiivtöötaja kolleegipreemia pälvis haldus- ja tehnikajuht Roland Leesment. Kohvikutöötajatest tunnustati klienditeenindaja Katti Peedimaad. Eriauhinna sai ka kõige hõivatum nais- ja meesnäitleja, kelleks osutusid Kaili Viidas ja Tambet Seling.
Fotod Mats Õun: Tambet Seling ja Kaili Viidas lavastuses „Eedeni aed“
                       Carmen Mikiver ja Priit Loog lavastuses „Woyzeck“
pilt2
pilt