Kabli Päikeseloojangu Festivali kontsertidele sõidab festivalibuss Pärnust

Kabli Päikeseloojangu Festival sai avapaugu läinud laupäeval, mil piiriäärses Uue-Jaani talus alustas hingekosutusõhtute sari Kalju Paldise loengu ning tuleriitusega.
Festivali kontserdisuve avab aga sellel kolmapäeval, 2.juulil, musta huumoriga vürtsitatud depressiivroki bänd Kosmikud, kes astuvad üles Kosmose Kolmapäeval Kosmonautika Puhkekeskus.
Esmakordselt festivali seitsme aastase ajaloo jooksul saab tänavu mitmele festivali kontserdile sõita festivalibussiga Pärnust. Lisaks Kosmikute kontserdile saavad pärnakad ja Pärnu külalised nautida bussisõitu kontserdile ja tagasi 13.juulil, mil Kabli Külaplatsil astuvad üles Kõrsikud ning 2. augustil Anne Veski kontserdile. Bussi- ja kontserdipiletid on müügil Piletilevis ja Baltreisen rattarendis.
Lisaks nimetatutele saab kuni augusti alguseni nautida Kablis ja naaberkülades head muusikat ja seltskonda Vallatute Vestide,  Erkki-Sven Tüüri, Leelo Tungla, Silver Sepa, Kristiina Ehina, Metsatölli, Lauri Saatpalu, Smilersi, Karl-Erik Taukari, Terminaatori jpt seltsis.

Lisainformatsioon:
Eveli Loorents
Päikseloojangu festivali turundusjuht
+372 52 83 186
kabli@turismiturundus.ee
www.rannatee.ee/kablifestival